L'Arceda és una masia situada al municipi de Llobera, a la comarca del Solsonès.pot allotjar grups des de 15 fins a 24 persones.


Envoltada de camps de conreu i boscos, podreu gaudir de tranquil·litat absoluta i prou a prop de Solsona ( 8 kms) on trobarem tots els serveis i botigues que pogueu necessitar


La caa ha estat recentment restaurada per la pràctica del turisme rural, mantenint el respecte per als detalls i les característiques tradicionals de les cases de pagès de la comarca, però afegint l’equipament per gaudir de tots els serveis necessaris avui en dia.


La casa consta de dues plantes on trobareu:

 

  • La sala principal del Mas, de grans dimensions, on hi ha el menjador i una sala d’estar amb llar de foc.
  • La cuina, totalment equipada.
  • A la planta superior també hi ha una gran sala central o espai polivalent amb una llar de foc central.
  • 8 habitacions dobles distribuïdes en les dues plantes, totes amb bany.


A l’exterior:


Just al costat de la casa, on hi ha l’antiga bassa de la masia, hi ha una piscina de cloració salina de 9 m de llarg per 4,5 m d’ample, amb una fondària que oscil·la del 1,2 m al 1,8 m. totalment vallada amb espai per prendre el sol a les tombones.


Hem transformat l'antic cobert agrari del davant de la casa per a  la barbacoa, amb equipament de taula i cadires, nevera, i lloc de treball, convertint-lo en un espai esplèndit per a gaudir de grans àpats.

 

Ara també podeu fer el tour virtual:

Galeria d'imatges