Arceda és una gran casa de turisme rural al municipi de Llobera, en el Solsonès, que pot allotjar grups des de 15 fins a 22 persones.


En un bonic paratge de la Catalunya central, envoltada de camps de cereals i boscos d’aulina, prou lluny de cap carretera per gaudir de tranquil·litat absoluta i prou a prop de Solsona on trobarem tots els serveis, aproximadament a 8 km.


Arceda ha estat recentment restaurada per la pràctica del turisme rural, mantenint el respecte per els detalls i les característiques tradicionals de les cases de pagès de la comarca, però afegint l’equipament per gaudir de tots els serveis necessaris avui en dia.


La casa consta de dues plantes on trobareu:

 

  • La sala principal del Mas, de grans dimensions, on hi ha el menjador i una sala d’estar amb llar de foc.
  • La cuina, totalment equipada.
  • A la planta superior també hi ha una gran sala central o espai polivalent amb una llar de foc central.
  • 8 habitacions dobles distribuïdes en les dues plantes, totes amb bany.


A l’exterior:


Al costat de la casa, on hi ha l’antiga bassa de la masia, hi ha una piscina de cloració salina de 9 m de llarg per 4,5 m d’ample, amb una fondària que oscil·la del 1,2 m al 1,8 m. totalment vallada amb molt d’espai per prendre el sol a les gandules.


Hem habilitat la pallissa del davant de la casa per acollir la barbacoa, equipada per gaudir dels dinars o sopars a la fresca.

 

Ara també podeu fer el tour virtual:

Galeria d'imatges