El Berguedà és probablement una de les comarques amb més caràcter de la Catalunya Central amb una varietat de paisatges encomiables, des del Massís del Pedraforca al parc natural de Cadí-Moixeró, a més de la conca fluvial del Llobregat.

Amb atractius turístics que passen per les festes populars més importants de Catalunya, com la Patum de Berga, a les visites culturals a diferents espais de la xarxa de turisme industrial, testimonis del nostre passat i cultura, com les colònies del Llobregat o els museus de les mines.

Sempre trobarem a prop un nou paisatge per descobrir, una festa popular on participar, o alguna activitat de lleure a fer.


I la millor manera d’estar informat serà acudir als principals portals turístics de la comarca, on trobarem agenda, horaris, rutes i empreses de serveis.

 

 Oficina de turisme del Berguedà

 

 Oficina de turisme de la ciutat de Berga

 

 

Com que estem molt a prop del Bages, on també hi ha atractius turístics, us deixem l'enllaç a un parell de webs interessants:

 

Oficina de Turisme de la ciutat de Cardona

 

Centre d'apropament a la Natura

Al Centre d'Apropament a la Natura descobriràs, tocaràs, veuràs, escoltaràs i viuràs la natura a través d'instal·lacions i tallers que us aproparan a la vida dels animals.

Galeria d'imatges